Telefon/Whatsapp: +40738191907 info@dubaighid.com

Pavilioane interesante

Australia

Pavilionul australian va găzdui muzicieni, concerte și dansatori talentați timp de 6 luni. Pavilionul își așteaptă vizitatorii cu diverse stiluri de programe și compoziții muzicale.

Belgia

Pavilionul belgian reprezintă bijuteria mobilității europene în cadrul expoziției mondiale. Particularitatea pavilionului este intrarea înconjurată de plante, prin care arhitecții au dorit să atragă atenția asupra caracteristicilor speciale și durabilității date de natură.

China

China se mândrește cu cel mai mare pavilion în cadrul expoziție. Designerii au fost inspirați de felinare care joacă un rol important în cultura chineză.

Cuba

Muzică rumba, mașini de epocă, plaje însorite. Cuba este renumită pentru multe lucruri. În pavilionul cubanez veți avea ocazia să gustați cele mai speciale cocktailuri, să aflați despre istoria țării și să învățați primii pași de dans în stil cubanez.

Finlanda

Pavilionul finlandez are un aspect de pânză, a cărui intrare amintește vizitatorilor o perdea.

Ungaria

Ungaria este sursa celei mai multe ape termale din Europa. Vizitatorii pavilionului pot cunoaște apele medicinale maghiare, cultura de scăldat și balneologia.

Jamaica

Jamaica prezintă un bal de stradă celor interesați. Putem afla despre arta si istoria tarii.

Luxemburg

Acest pavilion atrage privirea fiecărui vizitator. A fost proiectat cu spații imense, ceea ce arată că e o țară deschisă. Singurul pavilion din Expo unde spectatorii pot folosi tobogane în loc de scări

Monaco

În pavilionul Monaco, putem descoperi arta, cultura și inovațiile orașului-stat printr-un telescop special. În grădina posibilităților, putem cunoaște latura naturală a mai multor fenomene.

Insulele Seychelles

Vizitatorii pot participa la o vânătoare de comori subacvatice în pavilionul Seychelles

Singapore

În cazul Pavilionului Singapore, ne putem aventura într-o adevărată pădure tropicală . Mesajul principal este că natura și flora trebuie să aibă un loc și în arhitectură.

Coreea de Sud

Pavilionul sud-coreean este înconjurat de lumini roșii și galbene ziua și albastre și roz noaptea. Clădirea prezintă dezvoltarea științifică și tehnologică, cultura și arta țării.

Olanda

Pavilionul olandez lasă cea mai mică amprentă ecologică în zona EXPO. Într-un pavilion vertical, în formă de con, care reînvie o economie durabilă, cu accent pe economisirea apei și a energiei.

Tanzania

Tanzania, aici se află cel mai înalt munte din Africa, Kilimanjaro. Este o destinație populară pentru călătorii de aventură. Pavilionul tanzanian invită vizitatorii într-o călătorie interesantă. Descoperiți frumusețea și posibilitățile Tanzaniei.

Lay's

Lay’s oferă o experiență neobișnuită vizitatorilor EXPO. Oaspeții pot afla totul despre istoria chipsurilor, pot obține informații despre calea pe care o au cartofii pentru a ajunge la rafturile magazinelor, ce metode ecologice utilizează pentru a proteja natura.

Emiratele Arabe Unite

Pavilionul Emirates înfățișează un șoim în zbor. Mesajul principal este pacea și un viitor ambițios