Telefon/Whatsapp: +40738191907 info@dubaighid.com

C Central Resort the Palm

Descriere:

C Central Royal The Palm este un hotel de 5 stele pe malul mării, pe Insula The Palm. Cu cele 203 de camere cu vedere spre mare, hotelul este o alegere excelentă atât pentru familii cât și pentru a petrece aici luna de miere.

Servicii:

Hotelul are în dotare recepție 24 h, room service și schimb valutar. Hotelul are o plaja privată, este dotat cu sală de fitness și masaj. Puteți practica și sporturi nautice.

Tipuri de camere:

                               

SUPERIOR ROOM

                                    

 SUPERIOR ROOM are o suprafață de 30 mp, are un interior elegant. Camera dispune de Wifi gratuit, aer-condiționat, minibar.

2adulți + 1 copil (sub 12 ani)

sau

3 adulți


DELUXE ROOM

                                    

    DELUXE ROOM are 36 mp, cu o vedere fabuloasă spre mare . Camerele sunt dotate cu aparat de cafea/ ceai, cu seif și masă de birou

2 adulți + copil (sub 12 ani )

sau

3 adulți


PREMIUM ROOM

                                              

PREMIUM ROOM are 33 mp, de la balconul său privat avem o vedere spectaculoasă spre Insula The Palm. Sunt disponibile camere pentru fumători și pentru nefumători. Fiecare cameră este dotată cu aparat de cafea/ceai, seif și fier de călcat.

2 adulți + 1 copil (sub 12 ani)

sau

3 adulți


SKYLINE SUITE

                                    

SUITA SKYLINE are  60 m², cu vedere spre mare și este caracterizat prin trăsături de eleganță și confort. Sunt disponibile camere pentru fumători și camere pentru nefumători. Suita este compusă dintr-un living spațios și un dormitor.

2 adulți + 1 copil (sub 12 ani)

sau

3 adulți


PALM SUITE

                                   

SUITA PALM are 72 m² cu vedere spre palmieri, este situată la ultimul etaj al hotelului . Camerele cu aer condiționat sunt dotate cu masă de birou, seif, aparat de cafea/ceai și minibar.

2 adult + 1 copil (sub 12 ani)

sau

3 adulți