Telefon/Whatsapp: +40738191907 info@dubaighid.com

Royal Central Palm Resort *****

4 nopți de la 460 USD/persoană
mă interesează

Descriere

Royal Central Resort se află pe insula The Palm. Hotelul are plajă privată, piscina în aer liber și sală de fitness. Bucătăria internațională a hotelului este disponibilă cu demipensiune sau all inclusive. Recomandăm familiilor cu copii mici sau cuplurilor care doresc și relaxare pe lângă vizitarea obiectivelor turistice!

Când să călătoriți și de ce ?

Programele și tururile de oraș sunt accesibile în fiecare zi. Pentru confortul dvs. organizăm tururi cu nr mic de turiști!
Dubai este orașul cel mai curat din lume, unde vă puteți simți în siguranță. Localnicii sunt foarte ospitalieri.

4 nopți de la 460 USD / persoană!

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre ofertele noastre, puteți găsi informații suplimentare în partea de jos a paginii.
Dacă doriți să ne contactați, o puteți face la următoarele contacte:

+40 738 191907
info@dubaighid.com

Prețuri și descriere programe


Valabil: 01.10.2021 – 10.05.2022.


Cameră Superior


Cameră Premium 


Palm suite

4 nopți 685 USD / persoană

 

870 USD / persoană

 

1315 USD / persoană

 

 

6 nopți

 


925 USD / persoană

 


1200 USD / persoană

 


1870 USD / persoană

 

 


Valabil: 01.05.2022 – 30.09.2022.


Cameră Superior


Cameră Premium 


Palm suite

4 nopți 460 USD /persoană

 

535 USD / persoană

 

980 USD / persoană

 

 

6 nopți

 


590 USD / persoană

 


705 USD / persoană

 


1370 USD / persoană

 

 


Prețul include


Prețul nu include


 Cheltuieli Extra
 • transfer aeroport
 • 4 sau 6 nopți cazare cu mic dejun , în cameră dublă
 • Turul de oraș Dubai Modern
 • ghid vorbitor de limba română
 • tips  (cca. 5 USD/pers.)
 • taxă de oraș- se plătește la hotel :cca. AED 15-20/cameră/noapte
 • asigurare -medicală,- și pentru bagaje
 • programe facultative , excursii
 • în cazul unei rezervări pentru o singură persoană se plătește o taxă suplimentară
 • pat suplimentar pt.adult sau copil:                            -4 nopți:  370 USD/adult

-6 nopți: 485 USD/adult

 • preț demipensiune: 30 USD/adult/ocazie
 • prelungirea șederii contra cost

( 50% reducere pentru copii cu vâsrta între 6 și 12 ani)
 

 

 

Bilet de avion:

 • Dacă doriți să cumpărați biletele de avion prin noi, vă putem trimite ofertă unică, dar o puteți face și pe cont propriu!
 • Călătoria este recomandată prin zbor direct din București cu companiiile aeriene FlyDubai sau Wizzair.
 • Companiile aeriene își rezervă dreptul de a face modificări!

Rezervare și plată:

 • Vă rugăm indicați intenția de a participa în scris pe adresa de mail :
  info@dubaighid.com.
 • Plata se face prin transfer bancar.

Anulare:

 • Termenul de anulare este cu 7 zile înainte de sosire. Hotelul îsi rezervă dreptul de a modifica termenul  în perioade prioritare.

Tarife suplimentare:

 • 28.12.2021 – 02.01.2022. – 370 USD /noapte
 • 19.04.2022 – 10.05.2022. – 95 USD /noapte

Condiții de călătorie:

Turiștii care călătoresc în Emiratele Arabe trebuie să prezinte un test negativ de tip RT-PCR, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de zbor.  Mai multe informații găsiți sub linkul:https://dubaighid.com/conditii-de-calatorie/

Cele mai populare programe:
TURUL DE ORAȘ DUBAI MODERN  TURUL ORAȘULUI DUBAI DE O ZI  TURUL ORAȘULUI SHARJAH Bluewaters Island, Roata Uriașă(oprire pentru făcut poze) Dubai Marina și Bluewaters Island, Roată Uriașă (oprire pentru făcut poze) Piața Koran  (oprire pentru făcut poze)
Dubai Marina (oprire pentru făcut poze) Insula Palm Jumeirah – The Point & Atlantis

(oprire pentru făcut poze)

Vizită la Muzeul Civilizației Islamice
Insula Palm Jumeirah – The Point & Atlantis

(oprire pentru făcut poze)

Souk Madinat și Burj Al Arab (posibilitate de cumpărare suveniruri și făcut poze) Moscheea Al Noor  (oprire pentru făcut poze)
Souk Madinat (posibilitate de cumpărare suveniruri și făcut poze) Bazarul de condimente și de aur (posibilitate de cumpărare suveniruri și făcut poze) Bazarul albastru (posibilitate de cumpărare suveniruri )
Burj Al Arab (oprire pentru făcut poze) Muzeul Dubai (din exterior), plimbare în cartierul Bastakiya și traversare Creek cu barca (taxi Abra) Corniche (oprire pentru făcut poze)
Burj Khalifa & Dubai Mall  (sfârșitul turului) Burj Khalifa (din exterior) & Dubai Mall  (Sfârsitul turului)TURUL DE ORAȘ DUBAI VECHI TURUL DE ORAȘ TRADIȚIONAL CU LOCALNICI  EXCURSIE LA ABU DHABI Plimbare în cartierele Bastakiya și Al Seif

Muzeul Dubai (din exterior)

Traversare Creek cu barca (taxi Abra)

Bazarul de condimente și de aur (posibilitate de cumpărare suveniruri și făcut poze)

NOUTATE! Luați parte într-un tur neobișnuit . Veți fi călăuzit de locuitorii din Dubai, care vă vor prezenta istoria și cultura Emiratelor. Gustați mâncarea tradițională arabă și aflați despre semnificația istorică a deșertului și cămilelor pentru locuitorii din Dubai. Programul include o vizită la Moscheea Jumeirah , cea mai veche moschee din Dubai. (program în limba engleză) NOUTATE! vizită la Marea Moschee Sheikh Zayed

Emirates Palace (oprire pentru făcut poze)

Pistă de Formula 1 & Viceroy hotel (oprire pentru făcut poze)

galeria Louvre (oprire pentru făcut poze)

Ferrari World (posibilitate de cumpărare suveniruri și făcut poze)
SAFARI ÎN DEȘERT DIMINEAȚA SAFARI ÎN DEȘERT CU CINĂ ȘI PROGRAME  AQUAPARCURI ȘI PARCURI TEMATICETuriștii vor fi ridicați de către șoferul nostru de la hotel dimineața. La începutul turei puteți închiria quad sau buggy contra cost, apoi urmează  o plimbare cu jeep-ul în deșert de aproximativ 30-40 minute, puteți face și poze. În cadrul programului asigurăm apă turiștilor.

 

Turiștii vor fi ridicați de către șoferul nostru de la hotel după-amiază. Tura începe cu plimbare cu jeep-ul prin deșert,  30-40 de minute  în dunele de nisip, fotografiere apus de soare, cină tip bufet în stil arab sub cerul cu stele, în cort beduin Programe în timpul cinei: Artiști cu foc, Bellydance, Dans Dervis, Show Tandura. Alte posibilități: Călare pe cămilă, Gustare cafea arabă, Tatuaj Henna, Probă de haine tradiționale(abalya,kandura), Narghilea Pentru familiile și adulții care caută aventuri, recomandăm numeroasele aquaparcuri și parcuri tematice , cele mai populare fiind Aquaventure, unde întâlniți leii de mare jucăuși sau puteți avea parte de o cădere liberă. Pentru copii recomandăm Legoland Waterpark sau Motiongate, unde se pot înâlni cu Ștrumfii sau cu Shrek.

 
VIZITARE BURJ KHALIFA  AIN DUBAI, ROATA URIAȘĂ CINĂ PE BARCĂTurul de oras se poate completa cu vizitarea turnului Burj Khalifa, etajul 124 sau 148. Prețul biletelor diferă în funcție de ora intrării. În perioada apusului de soare, pretul este mai scump, precum și accesul la etajul 148. NOUTATE! Admirați obiectivele turistice din Dubai de pe cea mai mare roată uriașă din lume, la o distanță mică de cartierul Marina, se poate vedea foarte bine Burj al Arab și Burj Khalifa. Greutatea totală a roții este de 9000 de tone, lungimea cablurilor cu spițe este de 2400 km distanța de la Dubai la Cairo! NOUTATE! Vă așteptăm cu bărci tradiționale Dhow, o atmosferă adevărată arabă și mâncare arabă pe Creek sau în cartierul Marina. Asigurăm transferul!

 
Programele noastre încep cu participarea a minim 2 persoane.

Dacă călătoriți cu copii sau sunteți interesat de un program privat, vă rugăm să consultați lista noastră de prețuri sau să ne contactați la adresa sus menționată

 

Prețurile pentru tururi de oraș și programe le găsiți accesând linkul  lista de preturi !